Είσαι μέλλουσα μανούλα;

Η Mother Baby σου χαρίζει το πιο ωραίο δώρο για την εγκυμοσύνη σου!

Αγαπητή μέλλουσα μανούλα, σε προσκαλούμε να έρθεις στο χώρο μας, να γνωρίσεις τα προϊόντα μας και χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, θα σου κάνουμε δώρο το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού, αξίας 40€!

Αν δεν μπορείς να μας επισκεφθείς λόγω απόστασης ή άλλης δυσκολίας, μην ανησυχείς!
Θα σου στείλουμε δώρο το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού, μαζί με την πρώτη αγορά σου από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αξίας 80€ και πάνω. Θυμίσου να σημειώσεις στα σχόλια της παραγγελίας σου, οτι επιθυμείς να λάβεις το δώρο.

Αν θες να βοηθήσεις και άλλες μέλλουσες μανούλες να πάρουν δώρο το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού, στείλε τους το link: bit.ly/2QQNl3f

Πως θα το χρησιμοποιήσεις:

Το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού προσφέρει ανακούφιση στο σώμα σου κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Χάρις στα χιλιάδες μικροσκοπικά μπαλάκια που περιέχει αλλάζει μορφή και αγκαλιάζει αναπαυτικά το σώμα σε κάθε στάση, την ώρα του ύπνου. Έχει ειδικό σχήμα πέταλου για να το τυλίγεις γύρω από τη μέση σου όταν κάθεσαι σε καναπέ ή σε καρέκλα.

Ο θηλασμός και το τάισμα του μωρού είναι μία από τις ομορφότερες στιγμές της ημέρας. Το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού δημιουργεί μία άνετη θέση και για εσένα και για το μωράκι σου. Κρατώντας το μωρό αγκαλιά, στηρίζεις τα χέρια σου πάνω στο μαξιλάρι, για να μην κουράζονται, όση ώρα έχει ανάγκη το μωρό για να θηλάσει. Παράλληλα στη στάση αυτή στηρίζεται η μέση σου. Πολλές μανούλες το παίρνουν μαζί τους και στο μαιευτήριο.

Επειδή είναι μαλακό σαν πουφ, είναι πολύ αναπαυτικό και για το ίδιο το μωρό. Μετά τον τέταρτο μήνα μπορείς να ξαπλώσεις το μωράκι επάνω ανάσκελα ή μπρούμυτα και να το αφήσεις να παίξει και να γυμναστεί. Στην μπρούμυτη θέση εξασκούνται τα χέρια οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι μύες, γιατί αρχίζει σιγά σιγά να στηρίζεται και να ανασηκώνεται. Έιναι το πρώτο στάδιο για να δυναμώσει και αργότερα να μπουσουλήσει.

Το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού περιέχει χιλιάδες μικροσκοπικούς αεροπλαθείς κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης. Είναι πολύ ελαφρύ καθώς οι κόκκοι αποτελούνται από 98% αέρα. Δεν πλένεται στο πλυντήριο και σε περίπτωση που πάρει υγρασία, χρειάζεται σχολαστικό στέγνωμα με επαναλαμβανόμενη ανάδευση των κόκκων.

Για λόγους υγιεινής συνιστάται η χρήση πλενόμενης βαμβακερής θήκης με φερμουάρ σε ανάλογο σχήμα πετάλου. Για τις βαμβακερές θήκες μπορείτε να ενημερωθείτε εδω.

Όροι και προϋποθέσεις:

Η προσφορά του δώρου δεν έχει ημερομηνία λήξης.
Το δώρο δικαιούνται μόνο εμφανώς εγκυμονούσες, που επισκέπτονται το πρατήριό μας για πρώτη φορά. Οι εγκυμονούσες που δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, θα λαμβάνουν το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού ως δώρο, με την παραλαβή της πρώτης ηλεκτρονικής παραγγελίας τους, που θα υπερβαίνει την αξία των 80,00€ και ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση το δώρο χορηγείται άπαξ για μία και μοναδική φορά. Τα υφάσματα που καλύπτουν το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού, ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που απεικονίζονται στις φωτογραφίες. Το δώρο δεν αντικαθίσταται ούτε γίνεται δεκτή αλλαγή αυτού. Ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στo τηλ 2105745127.

Διεύθυνση πρατηρίου: Υπάτης 51, 12133, Περιστέρι, Αθήνα, τηλ.κέντρο: 2105745127