GR | EN
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
like on facebook
bleft4

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Όροι Χρήσης

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Η εταιρεία Γ & Ε ΚΕΦΑΛΑ ΟΕ , MOTHER BABY διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Τήρηση αρχείου
Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

Προστασία προσωπικών στοιχείων
Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία Γ&Ε ΚΕΦΑΛΑ ΟΕ, MOTHER BABY για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας. Επιπλέον η σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται με ασφαλή σύνδεση μέσω κρυπτογράφησης που μας παρέχει η Eurobank. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία σας (προσωπικά καθώς και των πιστωτικών σας καρτών) προστατεύονται και στη διαδρομή τους μέχρι την εταιρεία μας.

Ακύρωση παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι μία ημέρα πριν την εκτέλεσή της, είτε τηλεφωνικά, είτε με email στο info@motherbaby.gr. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε, τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προιόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε κλειστές συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν.

Επιστροφή προϊόντων
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προυπόθεση ότι είναι δεν είναι χρησιμοποιημένα. Σε αυτή την περίπτωση δικαιούστε είτε επιστροφή χρημάτων*, είτε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, είτε έκδοση πιστωτικού για επόμενη αγορά.
*σε περίπτωση επιστροφής δώρου δεν ιχσύει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προιόντα ελεχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφή ελλατωματικών προϊόντων
Αν διαπιστωθεί ελάτωμα στο προϊον πριν τη χρήση του μπορείτε να το επιστρέψετε στην εταιρεία. Αν κατά τη χρήση ενός προϊόντος προκύψει πρόβλημα τότε ενεργοποιείται η εγγύηση του και αναλαμβάνουμε άμεσα την επιδιόρθωσή του.
    
Επιστροφή χρημάτων
Σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος όταν το προϊόν επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί.
* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προιόντα ελεχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας και των καταστημάτων μας.

Τρόπος παραγγελίας:
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελίας με τους εξής τρόπους:
• με επίσκεψη στο πρατήριο μας
• τηλεφωνικά  τ.κέντρο 210 5745127,   801 11 54500 (χωρίς χρέωση)
• μέσω mail   info@motherbaby.gr
• ή μ έσω του e-shop www.motherbaby.gr
Εμείς ετοιμάζουμε όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας και τα δεσμεύουμε στην αποθήκη μας στο όνομα σας χωρίς προκαταβολή.

Διαθεσιμότητα προϊόντων:
Όλα τα προϊόντα Mother Baby είναι ελληνικά, δικής μας παραγωγής ή εισαγωγής.
Τα κρεβατάκια και τα έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας.
Σε περίπτωση κάποιας έλλειψης χρειαζόμαστε το πολύ 25 μέρες προετοιμασίας.
Τα μεταλλικά είδη της Mother Baby όπως καρότσια και συστήματα καροτσιών, παρκοκρέβατα, καρέκλες φαγητού κλπ καθώς και τα λευκά είδη και οι προίκες μωρού είναι ετοιμοπαράδοτα.
Τα μεταλλικά είδη των συνεργαζόμενων εταιρειών (Peg Perego, Chicco κλπ) είναι ετοιμοπαράδοτα.
Σε περίπτωση έλλειψης, η διαθεσιμότητα τους διευκρινίζεται μετά από επικοινωνία.

Χρόνος διεκπεραίωσης παραγγελίας:
Σας παροτρύνουμε να κλείσετε την παραγγελία σας τουλάχιστον 20-25 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Έτσι εξασφαλίζετε ότι όλα τα πράγματα θα είναι παραδοτέα στο σωστό χρόνο.Ο στόχος μας είναι η συνέπεια και η σωστή εξυπηρέτηση σας .
Για αυτό και δεν ζητάμε προκαταβολή και ορίζουμε συγκεκριμένη ημέρα παράδοσης.
Την στιγμή που θα δώσετε την παραγγελία, σας ενημερώνουμε για την εφικτή μέρα παράδοσης ,η οποία ορίζεται από κοινού. Εφόσον η παράδοση της παραγγελίας σας επείγει, θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Τρόπος παράδοσης:
Η Mother Baby σας προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας 50€ και άνω!
Τα προϊόντα εντός Αττικής αποστέλλονται με δικά μας μέσα (Δίκτυο παραδόσεων Mother Baby).Τα προϊόντα εκτός Αττικής αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά είναι πληρωμένα από τη Mother baby μέχρι και τις αποθήκες της μεταφορικής στην πόλη σας.Εάν ο όγκος/βάρος της παραγγελίας το επιτρέπει τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν με ΕΛΤΑ courier. Σε αυτή την περίπτωση η εξόφληση μπορεί να γίνει και με μετρητά αντικαταβολή στα
ΕΛΤΑ courier.

Συναρμολόγηση:
Όλα τα προϊόντα που χρειάζονται συναρμολόγηση διαθέτουν κατανοητές οδηγίες με σχεδιαγράμματα γραμμένα στην ελληνική γλώσα.Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την εύκολη συναρμολόσηση από τον ίδιο τον καταναλωτή.Εμείς αναλαμβάνουμε τη δωρεάν συναρμολόγη των κρεβατιών και των επίπλων για όλες τις παραδόσεις που πραγματοποιούνται εντός Αττικής.Για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Αττικής , διαθέτουμε σχεδιαγράμματα και τηλεφωνική εξυπηρέτηση με εξειδικευμένους τεχνικούς που σας βοηθούν αποτελεσματικά σε κάθε απορία.
Τα κρεβατάκια δεν μεταφέρονται συναρμολογημένα.

Τρόπος πληρωμής:
Αν είστε κάτοικοι Αττικής μπορείτε να εξοφλείσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με τους εξής τρόπους:

• με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό*
• με μεταφορά χρημάτων web banking*
• μετρητοίς κατά την παράδοση
με πιστωτική κάρτα στο πρατήριο (μέχρι μία μέρα πριν την καθορισμένη παράδοση)

• με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο πρατήριο μας (μέχρι μία μέρα πριν την καθορισμένη παράδοση).
  (με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 10 άτοκες δόσεις)
με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του προγράμματος on line πληρωμών μέσα από το site μας.
  (με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να επιλέξετε έως 10 άτοκες δόσεις)


Αν διαμένετε εκτός Αττικής εξοφλείτε τη συνολική αξία της παραγγελία σας όταν ζητήσετε να γίνει η αποστολή της,με τους εξής τρόπους:
• με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό*
• με μεταφορά χρημάτων web banking*
με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του προγράμματος on line πληρωμών μέσα από το site μας.
  (με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να επιλέξετε έως 10 άτοκες δόσεις.)

Από την ημέρα που πραγματοποιείτε την πληρωμή και το πολύ σε 7 ημέρες γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας.

*Τραπεζικοί λογαριασμοί:
-Εθνική Τράπεζα :
164-440794-67
-Eurobank :
0026-0009-82-0200 866694
-IBAN Εθνικής :
GR 91 0110 1640 0000 1644 4079 467
-IBAN Eurobank:
GR 810 26 0009 0000 820 200 866694

Δικαιούχος : Γ&Ε ΚΕΦΑΛΑ ΟΕ
Παρακαλούμε στην αιτολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το όνομα που καταχωρείτε στην παραγγελία.

Ασφάλεια & εγγύηση προϊόντων:

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για όλα τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους, αποστολή και παράδοση τους .
Είτε η αποστολή γίνει με δικά μας μέσα , είτε με μεταφορική εταιρεία , η Mother Baby είναι υπεύθυνη για την παράδοση άρτιων προϊόντων.
Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν φθαρμένο ή μη άρτιο θα πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως για τη διευθέτηση του.
Όλα τα προϊόντα της Mother Baby διαθέτουν εγγύηση σωστής λειτουργίας και ασφάλειας βάσει των Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών Ασφαλείας.
Παρέχουμε δωρεάν ανταλλακτικά καθ’όλη την προκαθορισμένη διάρκεια χρήσης των προϊόντων μας και τεχνική υποστήριξη με επίσκεψη στο σπίτι σας ή τηλεφωνικά για τους πελάτες μας εκτός Αττικής.

Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές λόγω κακής ή λάνθασμένης χρήσης του προϊόντος ή απώλειας μέρους ή του         συνόλου του προϊόντος.


Αποποίηση ευθύνης
H εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Copy right 2018 - motherbaby.gr - Designed & Hosted by Icop
www.sales.com.gr
Positive SSL