Καλως ήρθατε στο eshop μας! 

Λίγα λόγια για να μας γνωρίσετε,

Είμαστε Ελληνική εταιρία, που ιδρύθηκε το 1980. Ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα με την παραγωγή της παιδικής στράτας και με πολύ δουλειά και μεράκι καταφέραμε μέχρι σήμερα να παράγουμε, πάνω από 1000 προϊόντα για τα μωρά με την ετικέτα μας, Mother baby. 

Αρχή και φιλοσοφία μας, είναι να δημιουργούμε βρεφικά είδη σε άριστη ποιότητα και σε χαμηλές τιμές εργοστασίου, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και να σας προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές κάθε εποχής.

Για να το πετύχουμε αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στην σωστή εξυπηρέτηση σας και έχουμε τη διάθεση να σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε προκειμένου να ενημερωθείτε και να επιλέξετε τα κατάλληλα προιόντα για το δικό σας μωρό.

Ακόμα κι αν δεν ψωνίσετε, πάλι θα φύγετε ευχαριστημένοι, γιατί θα σας δώσουμε δώρο το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού, που θα σας βολέψει σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά για το θηλασμό.

Στη Mother baby θα βρείτε τον δικό σας άνθρωπο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του, για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Η Ελπίδα, η Στέλλα, η Ελεάννα, η Φωτεινή, η Ζέτα, η Γιουτίτα, η Κλάρα, η Ελίνα, ο Γιώργος, ο Δήμος και ο Γιάννης, σας περιμένουν, να σας εξυπηρετήσουν. 

Σημαντικό για εμάς είναι να μην σας απογοητεύσουμε γι’αυτό και διορθώνουμε άμεσα κάθε τεχνικό θέμα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με κάποιο προϊόν. ‘Εχουμε εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα και ανταλλακτικά και δίνουμε πολυετείς εγγυήσεις στα προϊόντα μας, μέχρι και δέκα χρόνια!

Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.motherbaby.gr μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας στο Περιστέρι, Υπάτης 51, 12133, Γέφυρα Ροσινιόλ (πολύ κοντά στην εθνική οδό)  όπου θα δείτε από κοντά όλη τη συλλογή μας, στην έκθεση μας, μέσα σε 1000τμ. Εδώ θα δείτε και ένα τμήμα της παραγωγής των λευκών ειδών σε 500τμ.

Τα προϊόντα μας είναι σχεδόν όλα διαθέσιμα στις ιδιόκτητες αποθήκες μας σε 3800τμ και παραδίδουμε χωρίς καθυστέρηση, καθώς και τα προϊόντα των υπόλοιπων συνεργαζόμενων εταιριών που σας προτείνουμε.

Σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε για τις αγορές σας, γιατί σκεφτόμαστε όπως και εσείς. Κι εμείς θα θέλαμε να παραλάβουμε τα πράγματα του μωρού μας στην ώρα τους και χωρίς προβλήματα. Θα θέλαμε η εταιρία που εμπιστευτήκαμε να μας βρει λύσεις και να μας διευκολύνει σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσουμε. Θα θέλαμε να μας συμβουλέψουν για τις αγορές μας, χωρίς σκοπιμότητα, αλλά με βάσει τις ανάγκες μας. Θα θέλαμε να αγοράσουμε ποιοτικά προϊόντα, αλλά σε χαμηλές τιμές.
Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, εδώ και 34 χρόνια!


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν , μας προτίμησαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να μας προτείνουν στους κύκλους τους.

 

Με σεβασμό στην οικογένεια σας,

Η ομάδα της Mother Baby


Top